Gult är fult - Nepp


Vem var det som sa att gult var fult? Färgglatt, snyggt, somrigt, kan det bli bättre?
Älskar accesoarerna! Väskan är så grymt söt, riktigt fint med en stor rosett. Skulle lätt tacka ja till den :)
Skulle ioförsig tacka ja till allt..höhö. OCH VET NI VAD?! IMORGON SÅ SLUTAR MITT SHOPPING FÖRBUD!
Så imorgon sticker jag och lite kompisar till HaningeC och shoppar, ska bli grymt skönt att få shoppa igen! Kanske hittar en liten söt väska då -
Kanske till och med hittar en gul? :D

Kvällens "To do"


Gokväll! I eftermiddag tillbringade jag min tid med Nadin och Anna :) Vi log i sängen och kollade på Älska mig och sen stack dem hem. Efter det gjorde jag inte så mycket, sprang väl mest runt? x3 Men nu insåg jag att jag hade en del att göra ikväll.
Kvällens "To do"
♥ Göra mattekluringarna - CHECK
♥ Dammsuga rummet - CHECK
♥ Byta ut mina påslakan i sängen - CHECK
♥ Välja ut kläder tills imorogn - CHECK

Älska mig


Nu ska jag och kompisarna kolla på Älska mig! Skitbra film! Måste ses, börjar gråta varje gång..höhö! Puss!

En liten Felicia


En bild på mig i Mars för ett år sedan. Erkänn att det är ganska stor skillnad? Använde bara mascara och plattade håret varje dag x3! + att jag alltid gjorde så roliga miner när jag skulle fotograferas! Man ska vara glad att man förändras.. höhö!

Shoe heaven


En ny underbar sko som finns att köpa på Scorett för 699:-! Dem här skorna skulle inte sitta helt fel just nu? Skulle lätt tacka ja till dem. Sjukt snyggt att det är snörning och sen en lätt trä klack! Shoe heaven.

Fotograferat




Pappa och jag sprang runt i lägenheten och letade efter saker vi kunde fotografera, först tog det lite tid att hitta något, men det gick bra sen x3 Vad tycker ni om bilderna? :) Kuben är min favorit! :D
Nu går jag och pappa och köper lite frukt på ica så vi kan ha det medans vi kollar på fotbollen, hare gött! ;)

Svar på tal


Dem här 2 har faktiskt helt rätt ;) Jag hade inte den koftan på mig i skolan ;) Men när jag kom hem så spilde jag lite filmjölk på den tröjan så jag fick byta.. Dock har jag samma byxor? -.-

Dagens



Kofta - Gina Tricot
Linne - Bik Bok
Byxor - Vero moda

Alltid lika vacker



Måste du alltid vara så vacker Lisa? Du har ett så jävla vackert utseénde! Här ovan ser ni en grymt snygg outfit som bärs av en grymt snygg tjej. Tjejen heter Lisa och hennes blogg hittar ni (HÄR)

Bilderna är också självklart tagna från Lisas blogg som ni kan hitta där ovan ;) (höhöh)


ACCESSOARER


Gud vilka snygga accessoarer! En sådan där orm som man kan ha på linnet skulle jag vilja ha. Denvar grymt cool! Fast jag skulle nog velat ha en silvrig, det hade passat mig mer :) Jag är lite inne på det här med färgglda väskor nu faktiskt, skulle vilja ha en knall-ljusblå eller gul, spelar ingen roll egentligen :) Någon som vet vart det går att köpa?

Hoppsan


Vad tycker ni om min kalender? Årets snyggaste killar 2011 ;)
Har inte tänkt på bloggen idag alls! Har inte gjort så mycket idag. Har haft en enorm huvudvärk så har inte heller orkat att göra något! Men nu har den släppt så nu kan jag blogga igen ;) Funderar på om jag ska ha en tävling på bloggen, har redan en sjukt bra idé vad tävlingen ska handla om men vet inte riktigt om jag ska köra på den. Får se (!)

PEA-GREAN


Tycker ni att den här klänningen är snygg? Tycker inte att den är speciellt snygg, men den är grymt cool!
Hittade klänningen genom en google sökning, konstigt nog så sökte ja på fula klänningar x3 Men jag älskar skorna, älskar spetsiga skor :)

Sminkvideos


Älskar att sitta och kolla på sminkvideos (?) Michelle Phan är en av dem mest besökta sminköserna i hela världen?! Och så har hon dessutom grymma videos :) Dem måste ni bara kolla in! Den här över är min favorit :)


Red


Såg den här röda kavajen på H&M's startsida nyss, kostar 299:-. BILLIGT!. Älskar den röda färgen och dem lite upp sydda axlarna :). Funderar på att köpa en till sommaren faktisk, eller det kanske är för varmt?
Nu ska jag städa igenom min garderob och se vad man kan hitta, massor med skit antagligen ;)

Bög tv


Fan asså tv11 har försvunnit från våran tv :( Så gissa vad jag inte kan kolla på? BigBrother.. Men jag får sitta uppe ett tag till och kolla på det när det kommer ut på datorn helt enkelt.
Men asså kanalen kan ju inte bara försvinna? Stackars mig :(

Pinks




Hittade dem här bilderna från en blogg som jag hittade på blogg.se's startsida :) Älskar den andra bilden. Funderar på att köpa mig ett rosa läppstift, när mitt shoppingförbud är slut.

(Bildkälla)

Tips!

Nu tänkte jag tipsa er om 1 grymt bra hårspray :) Det finns att köpa på H&M, ÅHLÉNS, KICKS och sådanna affärer. Den kan även finnas hos frisörsalonger!


Hårsprayet  är  från syoss , den är superbra och håller länge och så glänser håret hela dagen. Den kostar inte mer än en vanlig hårspray. Den här kan ni köpa på H&M och Åhléns vad jag vet :)


Bloggar imorgon!

Nu har jag tränat engelska hela eftermiddagen och kvällen! :( Måste sätta mig och slappna av nu. Bloggar imorgon! Pösssiii!<3

Dagens (sämre hehe) klädval


Linne - Gina Tricot
Stickad Kofta - Vero Moda
Armband - Kicks


Blööö

Usch, mår inge bra alls idag! :( Huvudvärk och magont... Och jag måste plugga GRYMT mycket engelska idag..
Så jag vet inte hur det blir med uppdateringen, vi får se ;)

Godmorgon!


GODMORGON! Just nu gör jag inte speciellt mycket, har precis fixat mig så att jag är ju inprencip klar för att åka till skolan ;) Idag ska jag ju gifta mig, Maxi friade till Ålle igår så nu är vi 5 som ska gifta oss, med varandra haah.
I eftermiddag ska jag träna, hemma, eller så går jag ut och springer lite, får se vad jag orkar.. HEHE.

Hemma


Helllllloooo!
:D Hemma från en fantastisk dag med klassen :D Vi hade GRYMT roligt.<3 Sen förlovade jag mig med Maxian, Fanny & Simone, så imorgon ska vi gifta oss x3 Nu ska jag gå och äta lite och sen lägga mig i sängen kolla på film! Bloggar senare, PUSS!

Sydpoolen nästa?

Godmorgon! Snart ska jag ge mig av tillsydpoolen med klassen :) Vet inte hur mycket jag uppdaterar idag! Men lagom ;) Puss..


Booring?


Nu sitter jag vid min lilla dator och chattar med mina polare på msn. Men det är ganska tråkigt, HAHA, sorry.
Och jag ska dra ut till tv:en vid 22:00 för att kolla på BB och det är långt kvar, hehe.
Imorogon drar klassen till sydpoolen och badar, fan vad najs! Längesedan vi gjorde något, bara vi.
Får dessutom lite sovmorgon :D Nu pallar jag inte skriva mer... PUUUUUSS!


Den. Är. Min.


Hittade nyss min nya jacka som jag ska köpa sen! J Ä V L A R vad snygg den är? Gillar att det är stora knappar & snörning runt midjan :) Har haft en sådan jacka innan fast köpt från h&m. Inte alls lika snygg som den här?
Tycker ni om sånna här jackor? FAN ATT JAG INTE FÅR KÖPA NÅGOT x3

Svar på tal!

Hej, Tess! Jag är mamma till en tjej som heter Lissie. Hon älskar din blogg, men hon är 9 år och har börjat sminka sig för att du gör det. Lissie har alltid varit brunett men nu vill hon färga sitt hår blont eftersom du skrev ett inlägg om det. Jag trodde du skulle vara en förebild till dina yngre läsare. Jag förstår att du gillar att ha smink men du kanske ska tänka på att du är en inspiration för små flickor.

Hälsningar \ Ann Borl

Hej Ann Borl? Jättekul att hon gillar min blogg men jag är ju den jag är, och jag hade ingen aning om att en 9:årig flicka läser min blogg? Och om det nu inte passar att jag är den jag är så får du väl säga till din dotter att sluta läsa min blogg..
Och seriöst? Tror du jag går på den? nej -.-

Tess? Heter inte du Felicia
Jodå, Felicia är mitt namn, fult va? Ja, men jag kallar mig för Tess eftersom att jag tycker Felicia är ASAFULT :D


Ullared


Tog en svart/vit bild sisst jag fotograferade :D Tyckte den blev ganska bra, kunde kanske dragit lite mer i smilebanden men annars var den ju ganska bra :) vad tycker ni?
Nu ska jag och mamma kolla på ullared, haha. Jävla mongos som är med där, eller?

Svar på tal!


Hej igen Cassandra!
Okej, säg gärna till om du skaffar blogg :)
Jadå, massor med gånger! ;) Det har väl nästan alla eller?
HAHA, okej :) Tack :)

Vill du fråga mig något? Antingen så kan du mejla mig på [email protected] eller skriva i min bloggsvar, eller göra som Cassandra gör, att helt enkelt lämmna en kommentar ;) OBS! Svarar endast på "elaka" frågor i mejl! :@

Bilder





Fotade runt lite när jag kom hem :) Och ja, resultaten blev ju helt ok? Vilken bild tycker ni blev bäst? :)

Kass uppdatering


Hejsan bloggen!
Som ni kanske märkt har det varit en kass uppdatering på bloggen den senaste tiden, och jag lovar er att den ska bli bättre den här veckan!
Efter skolan idag åkte jag hem till pappa, packade mina grejer, sen kom mamma och hämtade mig och så åkte vi och storhandlade på maxi! Sen så gick vi och satte oss på donken och snackade grymt mycket skit, vi hade så mycket roliga saker att berätta för varandra, det var hur mysigt som helst :) Sen åkte vi en snabbis till öb också :) Hittade två grymt fina ögonskuggor där (synd bara att plånboken sa stort NEJ).
Nu är jag i alla fall hemma och ska väl inte göra så mycket mera idag! Kanske tar en snabb promenad senare, vi får se ;)

Goodmorning!


Godmorgon! Idag är det nationellaprov i skolan, känns inte så jättebra faktiskt..

Men sisst vi hade nationellaprov så gick det faktiskt riktigt bra, så vi får ju hoppas att det går bra nu också ;)
Nu ska jag gå och sminka mig, vi hörs i eftrmiddag eller ikväll! :)
( Brist på bilder, så ni får denna! )

Solsidan


Nu ska jag gå och sätta mig framför TV:en och kolla på Solsidan! :) Sen är det ju Big Brother idag! Och jag är ganska säker på att Nicky kommer åka ut..Eller vad tror ni? :)

Jag. Är. Förälskad.


Såg dem här väskorna på Therese's blogg (l ä n k) och blev kär. Fantastisk väska som både kan hänga över axlen och bära den i handen! Fint med skinn och spännen, det passar verkligen. Det stora problemet är att jag har ett avtal med min mor att inte shoppa på en månad.. Dock kanske väskan finns kvar efter det ;) ( Från Lindex )

(Bildkälla)

Ny designat!

Hejsan!
Har precis gjort klart Bellas header!
Både hon och jag är nöjda med resultatet, brava?

Vill du också ha en header utav mig? Mejla mig på [email protected] eller lämmna en kommentar! ;)
( k l i c k a p å b i l d e n f ö r a t t k o m m a t i l l b l o g g e n )

Svar på tal!

2 Svar till 2 Frågor!

Svar: Okej! Fint namn du har :)
Okej, varför?
Och du, har du någon blogg? :)


Hej! Okej, jag går i 5:an :) Börjar 6:an till hösten ;)

Blir jätteglad när ni kommenterar! ;D
Så fråga på! Jag svarar på (nästan) allt ;)

:)

Skiter i den där jävla bloggpausen, MÅSTE BLOGGA! ;D

http://www.bhte.blogg.se


Hello babes!
Sitter och msn:ar med Bella, och hon säger att hon ska byta blogg till http://www.bhte.blogg.se så kolla in hennes blogg! Bästavän.♥
Visste ni att sötnosen döpt sin blogg efter mig? BHTE = Bella-Hjärta-Tess-Ektröm :) Sweetheart.♥

Svar på tal!


Svar: Tack, nej inte speciellt. Nej, mina kompisar vill vara med mig och det är det ända jag vill! :) Coolt att dina föräldrar döpt dig till anonym ;)

Smyckeshand


Sitter här och kollar efter fina smyckes"händer" :) Hittade en svart som jag vill ha! Får se om jag hinner köpa nån i veckan :) Annars kanske mamma hinner. HAHA x3
Men jag har grymt mycket smycken som ligger i massa lådor överallt, mycket bättre med smyckes"händer" tycker jag! Sen ska jag rensa min garderob i veckan och se om jag kan göra om lite kläder? :) COOLT!


Solen ligger fortfarande på så..


Solen ligger ju fortfarande på så varför inte passa på att gå ut ett tag? Ska bli jätteskönt att få komma ut och andas lite annan luft, tänka lite på livet :) Sen när jag kommer hem tror jag att jag ska kolla på film x3. Hann inte kolla klart på filmen igår så kollar klart på den idag istället :)

Bloggtorka


(ARKIV-BILD)
Nu måste ni ge förslag på vad jag ska blogga om! har aubsolut hjärnsläpp och kommer inte på något att blogga om :(

Kan ju iaf säga att jag vaknade för några timmar sedan! Sen var jag och handlade lunch med pappa i Centrum och efter det har jag bara suttit hemma och degat! Nu ska jag iaf gå och ta ett varmt bad och sen göra mig en kopp te! Bloggar när ni kommer med förslag!

Vi hade i alla fall tur med vädret - igen


Nu ska jag hämta ut lite kuddar, täcken, godis och vatten i vardagsrummet och så ska jag kolla på "Vi hade i alla fall tur med vädret - igen" :) Sjukt bra film ju! Har sett 1:an men den är aubsolut inte alls lika bra som 2:an! Har ni sett den här? :O Om inte, SE DEN!!!!

-


Blondin och het, jo tack jag vet, blondin och läcker, jo tack det räcker, blondiner är heta, det borde du veta? :)


Fin chey



JC har grymt snygga modeller, det måste jag säga! JC har dessutom grymt snygga kläder :) Speciellt jackor, älskar deras jackor ;) Ska snart köpa en vår jacka så det kanske blir en jacka från JC då? ;)
Och JC har inte bara fina kläder, utan också grymt fina modeller! Den här cheyen är min favorit! Kärlek till dig :)

Wanted x3


Villl ha ett par gula converse till sommaren :) Fast det blir nog inte förens efter sommaren tyvärr.. Pappa ska åka iväg till Las Vegas i september och då köper han med sig ett par skor hem till mig :D Men man kan ju alltid önska?
Dem är ju ganska dyra, 699 :- styck?

Dagens

Kofta - Ginatricot
Tröja - Vero moda
Byxor - Vero moda

Engelska

Nu har vi engelska test! Håll tummarna x3 ( T I D I N S T Ä L L T )

Kort dag


Slutar 12:00 idag, så jag kommer hem tidigt! Eller, ja, det beror på om jag är med någon efter skolan! HAHA.
N u m å s t e j a g g å ! !

Hot girl


Nu ska jag gå och tvätta bort sminket (då blir jag en hotgirl) och sen gå och plugga ENG. Snart är det ju faktiskt NTP och så vill jag ha så bra poäng som möjligt! x3 Så nu blir det godnatt!

Love you girls



Två av dem 20 bilderna vi tog på rasten idag! Älskar er tjejer :D
Bild; Fanny, Simone & Jag

Ringar

Var inne på BikBok´s hemsida nyss och hittade två grymt snygga ringar, så tänkte tipsa er om dem nu!
Dem kostar 59:90:- styck och båda ringarna finns i  rött och blått :) Själv tror jag att jag ska köpa den röda ;) Älskar rött så...why not?!

Dagens


Skjorta - H&M
Byxor - Gina Tricot
Väska - Gina Tricot
Armband - Kicks
Halsband - Cubus

Skolan

Nu ska jag sätta på mig ett par strumpor och sen gå till bussen. Efter skolan idag så hänger nog Erika med mig hem! :) Vi ska göra SV läxan eftersom att den ska in imorgon. HAHA. Ha en bra dag!

Måste ha nytt smink


Måste köpa nytt smink någon gång i veckan :) Mitt håller på att ta slut, inte allt, men mycket ;)
Jag brukar mest använda smink från MAKE UP STORE, tycker att det är ett bra märke, sminket håller bra x3
Min mamma tjatar alltid på mig att Loreal är 1000x bättre, men jag tycker tvärtom. HEHE.

Träning

Nu sticker jag snart iväg på träning igen, hoppas det går bra idag! :) Kollade nyss klart på Bigbrother från igår ;) Asså sjukhus veckan måste ju vara den roligaste veckan utav alla x3 Martin och hans lilla katt. HAHA!


Converse


Gud vad jag älskar Converse! Speciellt höga, gillar inte låga så mycket, ÄNDÅ HAR JAG 2 PAR LÅGA? x3
Mina första Converse var ett par röda, höga! Precis som på bilden. Kom på att jag ska dansa i Converse idag ;)
Gillar ni Converse?

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa igenom engelskan några gånger och sen ska jag sova! :)
Har slitit enormt på kroppen idag kände jag nu. Dansat i drygt 3h idag, men bättre det än jag stå där och sen inte komma ihåg något!! Godnatt :)

En bild från i somras hemma hos Bella! :)

Bloggtorka


Bloggtorka är nog den värsta sjukdom en bloggerska kan ha :( Vad vill ni läsa om? KOMMENTERA!

Wanted x3

Vill ha dem här shortsen! Finns att köpa på Bikbok för 299 :- Tror att jag ska köpa sådanna till sommaren xD
Kom hem från Erika för ett tag sedan. Vi har tränat på våran dans, eftersom att vi har dansprov på idrotten imorgon! Skulle bli grymt besviken om jag inte blev godkänd! ): Men det ska förhoppningsvis gå bra! :)

2 cool 4 school

Nu är det snart dags att åka till skolan igen :) Vi slutar 1h tidigare idag för att våra lärare ska ha någon kurs ;) Men det är ju bara bra för oss. Efter skolan ska jag hem till mamma och hämta liteutav mina kläder, sen åker jag hem till pappa :) Kanske hinner jogga lite ikväll också :D Men vi får se om jag orkar ;) HAHA.

Godnatt

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Är ganska trött nu faktiskt! Har suttit och hållt på med bloggen hela kvällen! Och det blev ju bra tillslut? HAHA! Ska bara byta bild till min bloggsvar, sen är jag färdig ;) Godnatt! Och dröm sött :) 
 

Vill ha!

Gud vad jag är kär i GinaTricot? Vet inte varför, sitter och kollar igenom deras hemsida just nu och gjorde en liten "sommar outfit" : ) Vad tycks? :) Jag tycker iaf att den är grymt snygg!


Ny header!

Hej alla!
Gjort en header till Tess! Hoppsa att hon och ni gillar den! Kram!
Klicka här för att komma till min blogg :)
/Emma , kasys.blogg.se

Sötnos.<3



Dem tre vill jag ha + bilder från we♥it.com

GIMP SKOLAN - TEXT OCH SKIT!

Min första GIMP SKOLA! :D Böjar lite lätt! Så det fick bli hur man gör en snygg text! ;)
1.

2.

3.
3.
4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.


Kommer att köra med bilder eftersom att jag tycker det är mycket lättare att förstå! ;)
Tycker ni att jag ska fortsätta med GIMP SKOLAN? Isf, vad vill ni lära er i nästa GIMP SKOLA?


Maja..


Updatering?

Ja, de suger? Ska bli bättre, har inte orkat att blogga idag! Har kollat på film och myst med mamma hela dagen, så jag orkade helt enkelt inte att blogga ;)
Men nu ska vi inte vara bittra! HAHA. Vad har ni själva gjort idag? Hoppas ni haft en bra söndag iaf ;) Bloggar imorgon! LOVAR :D <3


Eric Saade vann!

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE :D Eric saade vann medlodifestivalen! :D YEAH!


Nu ska jag kolla melodifestivalen!

Låt rubriken tala.<3 :)

Svar till anonym!

du, anonym! Jag tänker fortfarande inte svara på några av din frågor förens du säger vad din blogg heter! RIGHT? Haru fattat nu?

Update; Tycker ni att jag passar i röda läppar? :)

Moa och Calle älskar varandra! RIGHT?!

Asså GAAAHH! Fan vad trött jag blir på alla som klagar på Moa&Calle's "förlovning". Antingen är ni bara riktigt avensjuka, eller så gillar ni bara att vara elaka! Kan ni inte bara vara glada för deras skull? Jag tycker det är sjukt gulligt.<3 :) Tycker inte ni också det? Någon gång måste man göra något i livet, man lever bara en gång, tyvärr! ;)
Jag tror att om dem nu tror på att dem kan hålla kärleken länge, så kommer dem göra det?! :)
Och det där med tatueringen? Det behöver väl inte bli någon stor grej utav det heller? Han gör som han vill! OKI?

Hans tatuering! :)

Ringen, asnice!

Dem båda tsm! :D <3

(bilder tagna från epicfaiil.blogg.se)

Så låt dem bara leva sina liv som dem vill! Om ni tycker dem gör fel?, right!, håll det för er själva! ;)

Gör om bloggen just nu!

Hejsan världen! ;) Min älskling har nyss fixat en ny design åt mig :) Så jävla snygg? Visst? Men jag har tagit bort allt som jag hade i menyn som ni ser? Det är för att jag ska göra om bloggen, en renovering, typ ;)
Hiss eller diss?


Det är inte kul!


Seriöst? Sluta! Det är många tjejer/killar som inte har några liv! Dem sitter och kommenterar folksbloggar, och det är OTROLIGT elaka kommentarer! Jag fick en kommentare för drygt 15 minuter sedan! Där det stog att jag hade fult hår och att hon var mycket snyggare än mig! Lixom, vad är grejen? Och så är dem så jävla fega så dem heter Anonym! Blir så jävla arg & sur!! :(
Så lägg bara ner!

+ att jag kommer att ta bort ALLA elaka kommentarer som skickas in! Så räkna inte med svar!
Och du Lena, huh. Jag kommer inte svara på din frågor! Bara så att du vet ;)


-


Jag är nöjd med den jag är? OKIIIIII? :O <3


Svar på tal!


SV; Jag kommer inte svara på några av dina frågor förens du säger vem du är! ;)

Godmorgon! :) Kom in från min promenad för typ 1h sedan ;) Efter det så duscade jag och nu ska jag fixa mig iordning och sen dra till pappa! Min låtsasmamma fyller ju år idag :) Så då ska vi fira henne.<3
Sen är det ju melodifestivalen ikväll! Heja Eric! :) Stackars mamma som måste jobba sent :(

Min låtsasmorsa och låtsassyrran i danmark i somras:D


Nu ska jag mysa med mamma hela kvällen

Nu ska jag och mamma ha lite fredagsmys :D Vi ska käka lite godis och chips :D puss.


Drar till träningen, NU!

OMG, måste skynda mig nu. HEHE. Puss. ♥¨:)


One piece - hiss eller diss?


Hissar ofc One Piece! :D Dem ser så jävla sköna ut, seriöst!! Någon som vet vart man kan köpa?
Gillar ni sådanna? :O


-


Svar på tal!


SV; för att jag har det. Vem fan är du föresten?


Veckans kyss! ♥


Veckans kyss går till.......MOA! http://epicfaiil.se grattis Moa :) Du är alltså den bloggen jag vill ge min "kyss" till ;)

Ska äta nu, en macka. Sen ska jag träna. Vad ska ni själva göra? :O Hoppas ni får det skitbra iaf. HAHA.


Jag har världens roligaste liv.

Ja, jag svär.

Webcame.♥♥


Ny design på G!

Har bett Felicia göra en ny design till mig! :D Så snart dyker det upp en ny header på bloggen, blir roligare att blogga då! :D
Nu ska jag göra iordning en kopp te och lite skorpor samtidigt som jag gör klart min svenska läxa ;)


Snön suger kaninröv.

Håller ni med mig om att snön suger KANINRÖV? Jag tycker att man bore förbjuda snön ;) Eller?


HOME!


Kom hem för ett tag sedan :) Det var sjukt kul på träningen, men den gav mig en extrem huvudvärk!! :(
Nu sitter jag instängd på mitt lilla rum och käkar glass. Gottiigottii.<3 Min söta mamma kommer väl hem snart, då får hon väl fixa något att äta ;) + att min mamma fyller år imorgon! 39! :D


Godmorgon

Godmorgon! Vaknade väldigt tidigt idag av någon andledning :O Trött trött. Sorry att jag inte bloggade mer igår. HEHE. Men läxorna tog längre tid än vad jag trodde. Men nu är dem klara iaf! :)


Läxor

Ska göra läxorna nu, sammtidigt som jag kollar på gårdagens Big Brother :) Bloggar senare idag ;) Bye.

Humor -.-


-

Älskar dig MajaEriksson.<3 :) Ruuuuliga unge! :D


Att jag ställer mina egna frågor?

hm..? Fattar inte grejen överhuvudtaget, inte alls! Jag svarade ju på lite frågor som NI hade ställt till mig för någon dag sen, eller hur? Och sen var det en (anonym, feg jävel) som sa att jag ställde mina egna frågor?
Och nu ska jag svara på den frågan, och de tär enkelt! JAG SKRIVER INTE MINA EGNA FRÅGOR?! RIGHT?
 Jag är dessutom väldigt dålig på attgodkänna kommentarer! + att jag tar bort många kommentarer.


Svar på tal!

SVAR PÅ TAL!
Fråga:
Tess, får man adda dig på fb? :)
Svar: Hej Emma! Ja visst får man adda mig på fb! :)

Fråga: Har du Converse skor?
Svar: HAHHAHA, ja det har jag :) 4 par! Röda, lila, svarta & Rosa xD

Fråga:
Vart har du köpt den tröjan på bilden?
Svar: Den som är på bilden här? :) Isf, den har ja köpt på Bikbok.

Kul att ni ställer frågor till mig!


Vasaloppet

Fick gå upp tidigt idag för att jag skulle gå upp och kolla på Vasaloppet :) Brukar alltid kolla på det. Det dåliga är att det är 08:00 på morgonen! :( Men jag brukar alltid sommna typ mitt i. HAHA. Ska du kolla Vasaloppet? Eller är det något annat pogram du alltid kollar på?


Nu blr det film :)

Nu ska jag kolla på film :) A Lot like love eller något. HAHA. Den ska vara riktigt bra :) Ska du se den? HEHE. :P


Vad använder du för smink?

Här får ni lite bilder på vad jag använder för smink :) Och jag har säkert glömt något men skitsamma. HAHA.

Tydligen så ser det ut som läppglans.
Foundation (använder jag endast på ögonlocken innan jag tar på mig ögonskuggan bara för att det ska hålla sig)

Penna (?) :O

Rouge/puder borste

Rouge & Puder

Mascara

Läppglans

Ögonskugga
Ja, det här är dem produkter som jag oftast använder när jag sminkar mig :)
OCH NEJ, JAG KOMMER INTE ATT FIXA EN SMINK-VIDEO FÖRENS JAG ORKAR! RIGHT?


Blir hemma idag ist...

Tyvärr så kunde tydligen inte Anna vara idag :( Hon skulle in till stan och grejer.. Men det blir kanske kul det också :) Att vara hemma alltså. HAHA.
Just nu sitter jag och kollar igenom olika bloggar. Vissa är väldigt intresanta, och vissa är sjukt tråkiga -.-


Erkänn att jag gjorde Kissie's läppar här?

Tycker inte ni att jag lyckades att härma Kissie's läppar väldigt bra på den bilden? :O

:P?


Gissa vad jag ska göra idag?

Gissa vad jag ska göra idag? :D Det är Lördag, det är härligt väder, det är dags att shoppa! :P
Ska kanske vara med Anna idag :) Då vi kanske ska åka till HaningeC  och shoppa. Ska bli kul, eftersom att jag fick min månadspeng igår. 600 :-

Vad ska ni göra idag? :)


Ska ni kolla på Let's Dance?

Brukar ni kolla på Let's Dance? Jag brukar kolla ibland :) Tycker inte att det är så jätte bra faktiskt..ändå så kollar jag på det? :O Nörd. Brukar ni kolla på Let's Dance?

Min favorit har åkt ut för länge sedan, HAAH :P


VILL HA!!


Jobbar idag igen..

Hejsan alla fina små barn :P Bara så att ni vet så är jag på jobbet idag igen! Vet inte riktigt när jag kommer hem, men antagligen 16:30 eller så ;) Och idag är det ju fredag! Mysigt värre :D Ska kolla på Let's Dance ikväll med pappa :)

Svar på tal...
Hej Tess! Älskar din blogg :) Men nu skulle jag vilja fråga dig en sak! Hur kan du jobba? Du är ju bara 12 år?
Hej Lovisa! Jo det är såhär: Min pappa jobbar på en lunch resturang på Tomteboda ( HAHHAHAA ) och när jag inte har något speciellt planerat så åker jag med min käre far på jobbet och hjälper min låtsasmamma där :) FATTARU?! :D

KandyLandy.se

Är med och tävlar på KandyLandy.se!!

kandylandy.se
brandsinfashion.com

Vad mycket jag hunnit med idag!

Gud vad mycket saker jag har hunnit med idag? Jag har gjort om ett linne, duschat, ätit, kollat på film, städat rummet & fotat lite :) Dock så glömde jag att fota mitt linne :( Men det kommer en bild senare kanske!
Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem från jobbet! Ska försöka hinna diska lite innan det, så vi hörs! :)

Bjuder på en gammal bild.


25 premuranter innan dagen är slut?

Hade tänkt att försöka ha 25 premuranter innan dagen är slut :) Tror faktiskt att jag kommer lyckas med det, HAHA!
Och just nu har jag 20 premuranter! Den har bara inte uppdaterats!

bloglovin

Klicka på ikonen för att komma till min bloglovin' sida!


Om du hade 1000000:-, vad skulle du göra?

Om du hade 1000000:- vad skulle du göra då? Jag skulle först skänka typ 250 000:- till "Rädda Barnen". Sen skulle jag nog spara lite pengar :) Och sen skulle jag nog......gissa? SHOPPA! MASSOR!

Men vad skulle du göra om du hade 1000000:-? Släng in en kommentar om du har lust! :D

Är det sommar nu? :D

Det ser ut som om att det är sommar ute...Seriöst? Solen ligger på, fett najs jue! Skönt med vackert väder :)
Man får ju hoppas att snön smälter också! HAHA. Är litre trött på den nu faktiskt.



@ duschen

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen :) Sen blir det väl att kolla lite tv och sen sova. Gick upp vid 05:00 idag så det är inte konstigt att jag är trött. HEHE.
Imorgon så ska jag vara med Bästavän :) Vi ska ju somsagt börja med våran serie. Kolla in Bellas blogg för att se vad hon har skrivit HÄR! :D Längtar ni?
Nu måste jag hoppa in i duschen så att jag blir reeeeeeeeeen!
Nu kommer bilden..

Min favorit outfit :) Hiss/Diss?

BTW; Nu är jag ren!

Tatueringar är sjukt sexigt!

Är det bara jag, eller tycker ni också att det är gryyyyyymt sexigt med tatueringar? :O

Dem här är mina favoriter :)


Är och jobbar, så update kommer sen!

Låt rubriken tala sötnosar! :P
Update; drar och piercar läppen efter jobbet ;) Just so you know!


RSS 2.0